Datum: 14 feb Plaats: SMHC Sneek (Molenkrite 130, Sneek)

Masterclass 2: Van goed naar beter bewegen

Algemeen

De masterclass is bedoeld voor alle trainers en coaches van verenigingen in Súdwest-Fryslân. Inspirerende sprekers leiden je in op het onderwerp en bespreken ‘best practices’. Met altijd een praktische vertaling naar jouw praktijk. Je kunt er direct mee aan de slag! De sportbrede masterclasses zijn tot stand gekomen door de samenwerking tussen het beweegteam en het lokaal Sportakkoord van de gemeente Sudwest-Fryslan.

Thema Masterclass 2

Van goed naar beter bewegen. Hoe integreer je BMO in je eigen training?|

Deze workshop worden verzorgd door Lennart Adema. Lennart is docent lichamelijke opvoeding en ASM-instructeur. Hij is eigenaar van Multiskills Friesland.

Veelzijdig bewegen is belangrijk voor iedereen, op elke leeftijd en op elk niveau. De jeugd van tegenwoordig is motorisch minder vaardig in vergelijking met een heel aantal jaren geleden. Door kinderen op jonge leeftijd breed motorisch op te leiden gaan ze beter bewegen. Een betere beweger wordt uiteindelijk een betere sporter. Lennart gaat deze avond in theorie en in de praktijk in op de nut en noodzaak van breed motorisch opleiden (BMO). Kom dus in sportieve kleding aangepast op de weersomstandigheden want we gaan ook het veld op.

Tijd: 19.30 – 21.30 uur