1 januari 2021

Sportakkoord gepubliceerd

Daar is hij dan

Het Sportakkoord Súdwest-Fryslân is ondertekend. Een belangrijke stap is gezet. Veel organisaties en verenigingen uit Súdwest-Fryslân sloegen de handen ineen. Zij smeedden een plan en goten dat in een document dat het startschot geeft om aan de slag te gaan. Daar is hij dan: het sportakkoord Súdwest-Fryslân beweegt!

Samen doen

Samen doen, samen bewegen, samen gezond. Met deze slogan laten we zien dat het Sportakkoord van iedereen is. Alle inwoners van Súdwest-Fryslân kunnen meedoen en mee bewegen.

Het Sportakkoord is opgedeeld in vier ambities. Aan iedere ambitie is een werkgroep verbonden. De werkgroep bedenkt activiteiten die bijdragen aan de plannen die in het Sportakkoord staan. Samen met de stuurgroep beslissen zij welke activiteiten écht uitgevoerd gaan worden.

Meedoen?!

Iedereen kan meedoen, dus jij ook! Alle partijen, organisaties, verenigingen en inwoners van Súdwest-Fryslân zijn welkom om aan te sluiten bij het Sportakkoord. Stuur de stuurgroep een bericht om te laten weten dat je mee wilt doen. Zo komen we met elkaar in contact.

Lees verder over het Sportakkoord >